Continuam sa performam impreuna!

Continuăm să performăm împreună!
Prin perseverență și încredere reușim să obținem ceea ce ne dorim.
Vă prezentăm un exemplu care ilustrează cum o colaborare eficientă dintre o casa de ajutor reciproc C.A.R. Ecocred și un sportiv de top poate aduce beneficii semnificative ambelor părți, consolidând în același timp prezența și impactul economiei sociale alături de performanța sportivă.
Parteneriatul dintre CAR Ecocred (fost CAR Tractorul) și sportivul Flaviu Gliga a început în urmă cu 10 ani cand s-a decis posibilitatea de a colabora cu un sportiv local aflat la începutul carierei sportive. Principalul motiv al parteneriatului a fost oportunitatea de a promova sistemul întrajutorării și de a sprijini sportul local.
În prezent Flaviu Gliga este component al lotului național al României de Ashihara Karate având în palmares titluri la nivel național și internațional. A cucerit 10 titluri de Campion Național al României, 2 titluri de Campion Mondial și unul de Campion Eurasian.
Anul acesta Campionatul Mondial de Ashihara Karate se va organiza în perioada 3-5 noiembrie 2023, și va fi găzduit de JAPONIA la MATSUYAMA (a VIII-a ediție oficială a Mondialului de Ashihara Karate). La acest eveniment sunt așteptați să participe peste 500 de sportivi din 30 de țări, ce se vor întrece în cele două secțiuni de concurs – Kata și Kumite.
Pentru că munca și pasiunea sportivilor nu sunt întotdeauna suficiente iar efortul de participare este unul considerabil, Asociatia CAR Ecocred este alaturi de sportivul Flaviu Gliga (www.flaviugliga.com) prin acordarea sprijinului necesar obținerii performanței sportive.